castells

Retiren el pou del local provisional d'assaig dels Xiquets de Tarragona

Milloren les condicions dels matalassers al pati del pou de l'Ajuntament

per Redacció , 21 d'agost de 2019 a les 09:49 |
Un operari treballant al pati del pou de l'Ajuntament de Tarragona. | Twitter Pau Ricomà
Els Xiquets de Tarragona podran assajar en millors condicions al pati del pou de l'Ajuntament de Tarragona. Durant aquesta setmana, els operaris treballaran per poder fer més amable aquest espai per als de la camisa ratllada. Segons el consistori, el més rellevant és que s'enretirarà el pou, declarat com a Bé Cultural d'Interès Local, que serà emmagatzemat a les dependències municipals mentre els Xiquets utilitzin el pati com a local d'assaig.

Els del carrer de Sant Anna podran tornar a "casa" quan el local estigui arreglat i sigui segur. Ara bé, de moment, no hi ha cap data prevista per a l'arrencada de les obres i per tant, es pressuposa que l'estada a l'edifici consistorial no serà curta. Cal recordar que ja fa més d'un any que hi assagen.


Perquè els Xiquets poguessin utilitzar el pati del pou, l'antic equip de govern, va invertir uns 12.000 euros que van servir per condicionar l'espai, ja que es va enretirar l'estructura metàl·lica i es va fer una porta d'accés independent. En aquest espai, on assagen els castellers, hi havia les oficines de projectes, que s'han traslladat a la Rambla Nova.

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha fet una piulada dient que el consistori treballa per millorar les condicions del local provisional i que sap que "no és la solució definitiva". 
 

 

Participació