Josep M. Bonet, cessat com a gerent de l'Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació de Tarragona

Paula Varas considera que la gestió efectuada a l'entitat difereix del nou model a implantar

per NacióDigital , 14 d'agost de 2019 a les 21:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 d'agost de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El consell d'administració de l'Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació de Tarragona ha decidit cessar el gerent, Josep Maria Bonet, que ocupava el càrrec des de 2007. L'empresa pública iniciarà ara un procés de contractació transparent per escollir un nou director-gerent.

"Volem iniciar una nova etapa. L'objectiu és implantar un nou model estratègic on els eixos principals siguin la millora de la qualitat dels serveis públics, la transparència i un ús més racional i rigorós de la despesa", ha expressat la presidenta de l'EMMCT, Paula Varas. En aquest sentit, ha afegit que "la gestió efectuada a l'entitat difereix del nou model a implantar i, per tant, considerem necessari un canvi de rumb en la direcció de l'empresa de mitjans". 


El procediment per escollir nou director-gerent serà amb publicitat i lliure concurrència on s'haurà de presentar un projecte per assumir la direcció i gerència de l'empresa de mitjans. "Un projecte que dibuixi uns objectius i uns indicadors d'avaluació", conclou Varas.

 

Participació