economia

La Diputació destinarà més de cinc milions d'euros per a 101 municipis en la segona selecció del PAM

Els ajuts permetran als ajuntaments impulsar actuacions de preservació del medi ambient, condicionament d'equipaments per a usos socials i millora de l'espai públic, entre altres

per NacióDigital, 6 d'agost de 2019 a les 14:52 |
La Diputació de Tarragona | Diputació de Tarragona
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 d'agost de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Diputació de Tarragona ha aprovat la concessió de més de 5 milions d'euros per a 101 municipis de la demarcació en la segona selecció del Pla d'Acció Municipal (PAM) 2019. D'aquests ajuts, més de 3 milions serviran per materialitzar inversions i els altres prop de 2 milions d'euros es destinaran a sufragar despesa corrent. Amb aquesta assignació, els ajuntaments podran realitzar actuacions de preservació del medi ambient, condicionament d'edificis d'ús social i millora de carrers i equipaments municipals, entre d'altres.

Aquests ajuts s'afegeixen als altres 5 milions d'euros que ja va concedir enguany la Diputació de Tarragona en la primera selecció del PAM al mes de maig. En total, l'anualitat del PAM 2019 injectarà prop de 10 milions d'euros als municipis i a les entitats descentralitzades del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.


Entre les actuacions previstes amb el suport d'aquesta segona selecció del PAM 2019 hi ha la restauració de la Font Lluminosa de la plaça Font de la Manxa de Valls (Alt Camp); la instal·lació de reductors de velocitat a Mont-roig del Camp (Baix Camp); la pavimentació amb formigó de diversos trams de camins municipals a Roquetes (Baix Ebre); el condicionament parcial de l'edifici municipal Avi Pau a Cunit (Baix Penedès); la protecció del marge dret del Riu Gaià a Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà); la construcció d'un edifici destinat a ús social al carrer Sant Roc d'Amposta (Montsià); l'adequació d'un parc municipal al Masroig (Priorat); la reforma d'un edifici com a Centre Cívic polivalent a Ascó (Ribera d'Ebre); la urbanització de la zona verda del carrer Lleida de Torredembarra (Tarragonès), i l'adequació de la vorera davant del casal municipal de Vilalba dels Arcs (Terra Alta).

 

Participació