Tarraco Cuina

Deliciosa amanida per a l'estiu: tabule d'espinacs i salsa de iogurt

Aprèn a fer aquesta senzilla recepta i gaudeix del sabor de la mescla d'ingredients

per Griselda Fosch i Conxita Bardají, 16 d'agost de 2019 a les 11:26 |
Proposta de presentació del tabule d'espinacs amb salsa de iogurt | Griselda Fosch i Conxita Bardají
A l'estiu sempre ve de gust una amanida, refrescant però també aquelles que són una explosió de sabors. Aquesta setmana, us proposem una recepta molt gustosa, es tracta d'un tabule d'espinacs amb salsa de iogurt. Us atreviu a provar-ho?

Sabeu què és el tabule? És una amanida feta amb búrgul o cuscús, tomàquet, ceba, julivert i menta, que s’amaneix amb oli d’oliva i suc de llimona, originària de Síria i el Líban. 


Comencem... 

Què necessitem?

- 150 gr. de cuscús
- 150 gr. d'aigua 

- 60 gr. de formatge feta
- 1 cogombre
- 6 tomàquets deshidratats
- Espinacs frescos
- 4 cullerades de iogurt natural
-Suc de mitja llimona
- All en pols a gust
- Oli
- 1 cullerada d'orenga

Com ho fem?

Primer de tot, posarem el cuscús en un bol i hi afegirem l'aigua bullent. Un cop fet això, ho deixarem reposar i quan s'hagi absorbit l'aigua, ho separem amb ajuda d'una forquilla.

Després tallarem el cogombre, el formatge feta i els tomàquets a trosset petits. Quan ho hàgim trossejat, hi afegirem el cuscús.

Després, barrejarem el iogurt amb la sal, l'orenga, l'all en pols, l'oli i el suc de llimona.

En un plat, col·locarem una base d'espinacs, a sobre hi posarem el cuscús i hi afegirem una mica de salsa iogurt.

Molt important!

La salsa de iogurt es pot fer al vostre gust. La quantitat dels ingredients dependrà de les vostres preferències. 

 

Participació