política

VÍDEO El xou del tarragoní Alejandro Fernández al Parlament

El president del PP català canta la tornada d'una cançó de Manolo Escobar a Quim Torra

per NacióDigital, 24 de juliol de 2019 a les 18:45 |
El tarragoní Alejandro Fernández ha sigut el protagonista d'una escena que ha deixat amb cara de "pòquer" al president de la Generalitat, Quim Torra. El president del PP català, en el marc del debat de la "Catalunya real" -proposat per Ciutadans- no ha escatimat esforços en carregar contra el procés independentista ni contra l'actual Govern. El popular, però, ha clos la seva intervenció entonant la tornada d'una cançó de Manolo Escobar i no, no és "Y  Viva España".

Fernández ha demanat a Torra que hi hagi "convivència" a Catalunya però aquest cop ha assegurat que ho faria de manera diferent. I aquest n'és el resultat:
Per altra banda, Fernández ha assegurat que la "Catalunya real" està relacionada amb les “conseqüències” del procés sobiranista, les quals ha afirmat que són “l’abandonament de les polítiques públiques per part del Govern” i “haver alterat severament la convivència”. 

El líder dels populars ha replicat els posicionaments que situen l’origen de l’auge independentista en la sentència del Tribunal Constitucional del 2010, i ha assegurat que allò que va ser “decisiu” va ser el moment en què Artur Mar “en comptes d’enfrontar-se al moviment 15-M” va optar per “convertir-se en populista”. 

Fernández ha retret al govern de la Generalitat que es “desentengui” dels problemes de la ciutadania i ha acusat els responsables de l’executiu d’”alterar greument la convivència”. A parer del president popular, el Govern focalitza el seu discurs en dir que “Madrid ens roba” i en considerar que “tothom qui se sent espanyol és còmplice del lladre, és un enemic, colon i un botifler”. 

 

Participació