política

José Luis Martín, nou secretari general del PP a Tarragona

Josep Acero i Juan Manuel Sánchez són nomenats nous vicesecretaris provincials

per NacióDigital, 24 de juliol de 2019 a les 08:35 |

Comitè executiu del PP a Tarragona. Foto: PP Tarragona


El Partit Popular de Tarragona va celebrar dilluns el seu primer Comitè Executiu i la seva Junta Directiva després del nomenament del vallenc Francesc Caballero com a nou president provincial, en substitució d'Alejandro Fernández, qui és president del Partit Popular de Catalunya.


José Luis Martín, portaveu a l'Ajuntament de Tarragona i conseller comarcal del Tarragonès, és el nou secretari general provincial. "Ara comença una nova etapa d'il·lusió i de dedicació intensa. Volem enfortir el nostre projecte i la nostra implantació territorial amb la suma de tots els afiliats i simpatitzants i també treballarem per ampliar la nostra base", va apuntar Martín. El conseller va expressar que ara "assumim el repte de recuperar l'energia i presència del Partit Popular a la demarcació després del gran llegat d'Alejandro Fernández".

Per altra banda, Josep Acero és el nou vicesecretari d'organització i Juan Manuel Sánchez el vicesecretari territorial. Acero i Sánchez acompanyaran els vicesecretaris David Chatelain, Montserrat Duch i Tomàs Castells al comitè de direcció provincial dels populars. En el comitè també es van aprovar els nomenaments d'Inma Rodríguez com a secretària d'estudis i programes i de Joaquín Fabra com a secretari jurídic.

 

Participació