port de Tarragona

​El Govern aprova el conveni dels serveis d'emergències del Port de Tarragona

L'acord preveu la col·laboració amb els Bombers per prevenir i coordinar incidents

per NacióDigital , 23 de juliol de 2019 a les 14:12 |
El Port de Tarragona. | Port de Tarragona
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Govern ha aprovat aquest dimarts el conveni de col·laboració entre el Departament d'Interior i l'Autoritat Portuària de Tarragona per a la prestació dels serveis comuns de prevenció i control d'emergències del Port.

Davant de la complexitat, la diversitat i el gran volum d'activitats que es duen a terme dins de la zona de servei maritimoterrestre, l'Autoritat Portuària de Tarragona vol col·laborar amb els Bombers de la Generalitat per coordinar la gestió de les emergències que es puguin produir a la zona, millorar l'eficàcia de la prevenció, i donar una resposta coordinada i eficient en situacions de crisi.


Amb el marc de col·laboració augmenta el nivell de seguretat al Port de Tarragona. Els Bombers disposen a la zona portuària d'una infraestructura i de recursos humans i materials especialitzats que els permet gestionar, donar suport i resposta, i assumir la direcció dels equips d'intervenció en cas d'emergència.

 

Participació