Tarraco Cuina

El millor per refrescar-se a l'estiu és un bon gelat, en fem un?

Aprèn a fer aquesta senzilla recepta però que és molt deliciosa

per Griselda Fosch i Conxita Bardají, 19 de juliol de 2019 a les 08:00 |
Gelats de maduixa i kiwi. | Griselda Fosch i Conxita Bardají
Calor, calor i calor. Aquests dies d'estiu, a banda de refrescar-se a la platja o a la piscina, el que ve realment de gust és un deliciós gelat. Recuperem l'activitat de la secció amb una proposta que és molt senzilla de portar a terme però que el resultat és .... boníssim.

Aquesta setmana us proposem un gelat bicolor, de maduixes i kiwi!


Què necessitem?

- 1 kg de Maduixes
- 4 Kiwis
- Un grapat de llavors de xia

- Una cullerada sopera de sucre -optatiu- o dàtil

*Aquestes quantitats són només una orientació, ja que dependrà dels accessoris per a fer gelats que tingueu per casa o bé de quants en vulgueu fer.

Com ho fem?

Primer de tot, farem un puré amb les maduixes, hi afegirem una cullerada de xia i ho deixarem reposar almenys uns 20 minuts perquè actuï aquesta espècie.

Mentre ho tenim en repòs, fem un puré amb kiwis. Els pelem i els convertim en puré amb la batedora.

Un cop passats els 20 minuts -si passa més temps, no passa absolutament res-, posarem el puré de maduixa en un recipient de gelat. No l'omplirem del tot, ja que hi ha d'anar una mica de kiwi.

Quan els tinguem tots els estris per fer gelats ben plens, els posarem al congelador. Quan estiguin congelats, els traurem i ja ens els podrem menjar!

Molt important!

Si volem que sigui més dolç, a l’hora de trinxar hi afegirem sucre o dàtils. 

 

Participació