societat

​L'Ajuntament de Cambrils es posa a disposició de la víctima de la violació en grup

El consistori es posiciona contra totes les formes de violència masclista i encoratja víctimes i testimonis a denunciar les agressions

per NacióDigital, 9 de juliol de 2019 a les 15:47 |
L'Ajuntament de Cambrils manifesta el seu rebuig més absolut per la violació en grup d'una dona al municipi durant la matinada del passat 24 de juny i es posa a disposició de la víctima a través dels serveis municipals implicats en aquests tipus de situacions. El consistori condemna totes les formes de violència masclista, encoratja a les víctimes a denunciar les agressions, fa una crida a tothom a trencar el silenci davant de qualsevol actitud masclista i se suma a totes les manifestacions de rebuig promogudes per la ciutadania. Segons informen fonts municipals, el consistori cambrilenc es compromet a seguir treballant en coordinació amb altres administracions per conscienciar a la ciutadania i eradicar aquesta xacra.

Justament, aquesta festa major de Sant Pere, els joves agents de salut, que han rebut formació durant tot el curs, han estrenat el Punt Sexe Sentit per prevenir agressions sexistes en espais d'oci nocturn.


L'Ajuntament de Cambrils també disposa de la Xarxa d'Atenció a Víctima (XAV) de la Policia Local i del Servei d'Atenció i Informació a les Dones (SIAD), que dona suport a les víctimes i les acompanya en coordinació amb altres serveis municipals.

Des del consistori es recorda que, a més, des de l'àrea d'Igualtat s'elaboren plans, s'impulsen campanyes de sensibilització per la ciutadania i programes eductius per a les escoles i institut

 

Participació