castells

«Tarragona, Ciutat de Castells» engega temporada amb les exhibicions al Pla de la Seu

Els turistes també podran viure l'experiència de participar en un assaig casteller

per NacióDigital, 3 de juliol de 2019 a les 13:06 |
Presentació d'una edició anterior del programa Tarragona, Ciutat de Castells | Aj. de Tarragona
"Tarragona, Ciutat de Castells" engega aquest estiu la 7a edició amb l'objectiu de donar a conèixer el fet casteller al turisme que arriba a la ciutat. Les diades castelleres, les exhibicions davant la Catedral i els assajos oberts configuren una programació que any rere any té una excel·lent acollida de públic

Aquest dimecres 3 de juliol comencen les actuacions castelleres al davant de la Catedral que es faran cada dimecres d'estiu a les 20 h. Així, fins al 4 de setembre, les quatre colles castelleres tarragonines, i els Nois de la Torre i Xiquets de Vila-seca com a colles invitades, seran les encarregades de mostrar el fet casteller als visitants que s'apropin fins a la Catedral.


Els Xiquets de Tarragona, un any més, ofereixen també l'oportunitat de viure un assaig des de dins. Un producte creat expressament per fer viure als visitants l'experiència castellera més autèntica que el Patronat de Municipal de Turisme comercialitza a les seves oficines de Turisme i al web.

El programa es completa amb les tradicionals diades castelleres de la temporada, que inclouen des de Sant Joan a la diada de l'Espiridió, passant per Sant Magí i Santa Tecla, fins a sumar-ne 17.

La iniciativa Tarragona, Ciutat de Castells va començar el 2013 des de Patronat Municipal de Turisme, com una activitat cultural d'interès turístic, amb la voluntat d'aconseguir notorietat i posicionament turístic a la ciutat i alhora, capitalitzar un dels principals recursos culturals i tradicionals com són els castells, representats per les quatre colles castelleres de la ciutat.

S'ha editat un llibret informatiu en català, castellà, anglès i francès que recull totes les activitats i que es pot trobar en els punts d'informació municipals i turístics. Per obtenir-ne més informació i per comprar tiquets es pot consultar la pàgina web o visitar qualsevol de les oficines del Patronat Municipal de Turisme.

 

 

Participació