política

Poblet tanca l'etapa al capdavant de la Diputació desitjant que «quedi en bones mans»

L'encara president de l'ens supramunicipal celebra el pas endavant del Govern amb els terrenys on s'ha d'ubicar el projecte de Hard Rock

per Jonathan Oca, 26 de juny de 2019 a les 12:51 |

Josep Poblet, president de la Diputació, durant la trobada amb els periodistes aquest dimecres. Foto: B.V.


Josep Poblet tanca una etapa de més de tres dècades. L'encara president de la Diputació de Tarragona s'ha acomiadat aquest dimecres després de 12 anys al capdavant de l'ens supramunicipal traient pit de la seva gestió durant tres mandats.


L'exalcalde de Vila-seca ha destacat que és una persona que "quan se'n va, fa un pas enrere i no al costat" i que no participarà ni infuirà en la cap presa de decisió de cap tipus. Poblet ha reiterat que abandona la primera línia de la política però no ha revelat quin serà el seu futur professional. Cal recordar que l'encara president de la Diputació és llicenciat en Geografia i Història a Tarragona per la Universitat de Barcelona (UB).

Poblet no ha volgut revelar qui serà el seu successor o successora i ha tirat pilotes fora. L'única cosa que ha dit el president és que espera que "quedi en bones mans". El nou polític que tindrà el comandament prendrà possessió dimarts que ve, durant el ple de constitució de la nova corporació de la Diputació.


El president marxa deixant deures als pròxims membres de la Diputació, ja que considera que cal posar remei al despoblament d'alguns municipis, s'ha d'abordar el tema de la connectivitat entre les comarques de Tarragona i per últim, que cal potenciar la Regió del Coneixement.

Poblet celebra la decisió del Govern i els terrenys de Hard Rock


Josep Poblet, que també ha encapçalat la lluita perquè fos possible el projecte de Hard Rock al CRT, ha celebrat aquest dimecres la decisió del Govern d'adquirir els terrenys que ha d'acollir el macrocomplex d'oci. "Aquesta era l'última notícia que esperàvem per confirmar que va bé", ha expressat. El mateix polític, però, ha dit que la notícia s'ha fet esperar.

La decisió, que ha fet pública el conseller de Territori Damià Calvet, permetrà que la promotora pugui exercir el dret de compra dels terrenys a l'Incasòl segons Poblet.

L'arribada de Hard Rock al territori és "un complement ideal que ens farà créixer com a destinació, amb més riquesa, més llocs de treball i una millora continuada en el món del turisme", ha clos Poblet.

 

Participació