premis de comunicació

Un periodista de NacióDigital, guardonat als Premis de Comunicació Tarragona 2019

La setena edició dels premis organitzats pel diari La República Checa reconeix la tasca feta per diferents professionals de la demarcació durant l'any

per NacióDigital , 25 de juny de 2019 a les 17:00 |
El jurat de la setena edició dels Premis Comunicació Tarragona 2019. | Diari La República Checa
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un periodista de NacióTarragona, edició territorial de NacióDigital, rebrà un guardó en la VII edició dels Premis de Comunicació Tarragona 2019, organitzats pel diari La República Checa. Jonathan Oca rebrà el premi en la categoria de "Periodisme Digital".

El lliurament dels reconeixements als millors comunicadors de l'any tindran lloc el divendres, 28 de juny, a les 18.45 hores al Teatret del Serrallo, a Tarragona, durant una gala solidària a favor de la Muntanyeta.


​El jurat dels premis de Comunicació Tarragona 2019

En aquesta edició, l'organització ha introduït alguns canvis. Ha decidit instaurar les categories Premi Internacional, Periodista D.O. Tarragona, Premsa cultural i Periodista revelació. El jurat, presidit per Patrícia Anton, es va reunir en dues ocasions per presentar els seus candidats, valorar, discutir les candidatures i, posteriorment, votar i elegir els guardonats.


Qui són els premiats de l'edició d'enguany?

Durant la gala benèfica, pujaran a l'escenari del Teatret, en qualitat de guardonats els següents professionals de la comunicació: El fotògraf Ramon Segú Chinchilla (Trajectòria); el periodista de TAC12 Jordi Murtró (Revelació); el dibuixant José Manuel Álvarez Crespo, Napi (Premsa gràfica); La Tertulieta d'Onda Cero (Premi Cultural); Núria Riu (Transparència); la periodista de RNE Pilar Ribas (Premsa Radiofònica); el corresponsal a Tarragona de Nació Digital Jonathan Oca (Periodisme Digital); el periodista del Diari de Tarragona Marc Libiano (Premsa Esportiva); el consultor de comunicació i periodista Jordi Salvat (2.0); la periodista de TV3 Núria Solé (Periodisme D.O. Tarragona); el cap de premsa del Parlament de Catalunya Josep Escudé (Premi Nacional de Comunicació) i el president de Mediapro, Jaume Roures (Premi Internacional).


Els membres del jurat han acordat també concedir una Menció Especial al departament de comunicació de l'Arquebisbat de Tarragona, liderat per Santiago Grimau, per l'atenció i facilitats donades a les desenes de periodistes que es van encarregar de fer la cobertura mediàtica de la Beatificació del Dr. Marià Mullerat i Soldevila i de l'acte d'ordenació de Joan Planellas com a Arquebisbe de Tarragona. Núria Solé rebrà el Premi Periodisme DO Tarragona. 

Durant la gala, que serà presentada pel periodista Oliver Márquez. Durant la celebraració, es farà un homenatge pòstum al periodista torrenc Xavi Zaragoza, que va traspassar el passat 11 de maig, amb només 34 anys.

Qui és el jurat?

El jurat de l'edició d'enguany està format per Andrea Mazzanti (empresària); Patrícia Anton (directora comercial Casino de Tarragona); Cindy López (coach); Francesc Pintado (president de l'Associació d'Empresaris d'Hoteleria de la Província de Tarragona); Maria Checa (psicòloga clínica); Virgínia Morcillo (empresària i rotària); Joaquim Nolla (president Col·legi Farmacèutics); Noelia Silvero (periodista Constantí Ràdio); Faustino Herreros (àrea de comunicació de la Guàrdia Civil); Ricard Checa (periodista), Maria Pinyol (àrea de comunicació dels Mossos d'Esquadra) i Víctor Canalda (advocat i professor universitari).

 

Participació