Tarragona reobre la Casa de la Festa

L'espai espera rebre propostes de les entitats de la ciutat per tal dur a terme noves activitats

per Tarragona Diari, 28 de març de 2013 a les 14:56 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de març de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Imatge dels Nanos del Nàstic de la Casa de la Festa de Tarragona. Foto: Tomàs Varga.

La Casa de la Festa torna a obrir les seves portes al públic i reprèn la seva activitat aprofitant la festivitat de Setmana Santa. Dues entitats culturals privades tarragonines, Imaginautes Serveis Culturals i Ditada, seran les encarregades de gestionar aquest espai des d’aquest divendres 29 de març i fins el 31 de desembre.

La Casa de la Festa ofereix un nou horari d’obertura, visites guiades, tallers per a escolars i altres activitats. La tinent d’alcalde de Cultura i Festes, Carme Crespo, ha agraït les iniciatives i la tasca que exerceixen les entitats Imaginautes Serveis Culturals, Ditada i l’Escola Municipal de Música i l'Aula de Música Tradicional i Popular «El Tecler» de la Generalitat de Catalunya. «Elles són les veritables responsables que avui puguem parlar d’aquesta nova temporada de la Casa de la Festa» ha dit Crespo. Aquestes entitats són les que, sota la coordinació de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, han programat els nous horaris de visita, les visites guiades, els tallers per les escoles i les classes de música.
 
Aquest però només és un punt de partida. Les entitats que ho desitgin podran a partir d’ara presentar les seves propostes d’activitats per dur-les a terme a la Casa de la Festa adreçant-se a l’Ajuntament.

Visites a la Casa de la Festa
Servei d’obertura, consergeria i atenció al visitant tots els divendres, dissabtes i diumenges de 2013 (fins i tot els festius) en els següents horaris:
 
Horari d’hivern (del 25/9 al 23/6)
 
Divendres, de 9 a 13 h.
 
Dissabtes, de 10 a 14, i de 17 a 20 h.
 
Diumenges, de 10 a 14 h.
 
 
 
Horari d’estiu (del 24/6 al 24/9)
 
Divendres, de 10 a 13 h.
 
Dissabtes, d'11 a 14 i de 17 a 20 h.
 
Diumenges, d'11 a 14 h.
 
 
Visites guiades:
 
- Imaginautes: Aquestes visites són gratuïtes i dins els horaris anteriorment citats, per a grups de centres d’ensenyament, associacions i entitats sense ànim de lucre. Durada aproximada: 50 minuts. Per a altres grups i altres horaris: Consultar preus al web www.imaginautes.cat
 
- Conselleria de Cultura: Els centres escolars poden demanar a la conselleria de Cultura de l’Ajuntament visites concertades els dimarts i dijous dins el calendari escolar. [email protected]

 

Participació