eleccions municipals 2019

DOCUMENT Els comuns decidiran dilluns el futur del govern de Tarragona

La coalició convoca una assemblea conjunta per valorar els resultats electorals i parlar sobre les negociacions amb la resta de partits

per Jonathan Oca, 7 de juny de 2019 a les 20:21 |
Hermán Pinedo i Carla Aguilar (al centre), encapçalen la coalició d'En Comú Podem Tarragona. | En Comú Podem Tarragona
PSC i ERC ja es freguen les mans. En Comú Podem Tarragona ha posat dia, hora i lloc per decidir quin serà el seu posicionament davant l'escenari polític actual a l'Ajuntament. Els comuns han convocat a tots els inscrits de Podem i de Tarragona en Comú a una assemblea conjunta en la qual farà una valoració de la campanya i resultats (tres setmanes després del 26-M) i també es posaran damunt la taula les converses que ha portat a terme la comissió negociadora. Està previst que en aquesta trobada, com va avançar aquest diari, es voti quin és el paper que ha de tenir la coalició, si a favor del canvi i donar suport a Pau Ricomà (ERC) o bé apostar per la continuïtat de Josep Fèlix Ballesteros.

L'assemblea tindrà lloc dilluns, 10 de juny, a les 19.15 h a la Casa del Mar. Aquesta tarda, la coalició ha fet arribar un correu electrònic als inscrits, al qual ha tingut accés NacióTarragona, en el qual es recorda que només podran votar a l'assemblea les persones inscrites als partits abans del dia de les eleccions municipals. La trobada estarà liderada pels dos regidors electes, Carla Aguilar i Hermán Pinedo.

 

Convocatòria de l'assemblea conjunta d'En Comú Podem Tarragona


 

 

Participació