eleccions municipals 2019

El PSC lamenta que ERC no vulgui repetir l'«exitós» acord de govern a Torredembarra

Vale Pino considera que la decisió dels republicans és "un error"

per Redacció , 7 de juny de 2019 a les 14:31 |

Vale Pino, cap de llista del PSC a Torredembarra. Foto: PSC Torredembarra


El PSC de Torredembarra lamenta que ERC no hagi volgut reeditar el pacte de govern de l'anterior mandat. El cap de llista socialista, Vale Pino, no entén per què després de donar estabilitat al municipi, Eduard Rovira -que té majoria absoluta- "no vol repetir una experiència que ha estat exitosa" i considera que la decisió que ha pres ERC, és "un error".


En aquest sentit, el portaveu socialista ha recordat que el PSC ha gairebé doblat resultats aquestes eleccions a Torredembarra, ha incrementat la seva presència a la sala de plens en un regidor i s'ha posicionat com la segona força política del municipi. "Vam estendre la mà amb sinceritat a ERC per garantir un govern ampli, de 13 regidors, capaç de mantenir el rumb iniciat aquest passat mandat" i ha afegit que els republicans "no han volgut donar-hi continuïtat".

Per tot plegat, assegura que "els socialistes liderarem l'oposició al nou govern municipal "i ho ha matisat dient que "serà una oposició lleial amb els interessos torrencs, sense escarafalls i coherent amb la nostra determinació de bastir un poble líder en qualitat de vida".

 

Participació