El COAATT presenta al·legacions a les ordenances municipals de TGN

Denuncien que paguen més de recollida d'escombraries quan coincideix el domicili fiscal amb el particular

per Notícies Tarragona, 10 de desembre de 2013 a les 14:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de desembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació COAATT, ha procedit a presentar tot un seguit d’al·legacions a l’ordenança municipal de recollida d’escombreries de la ciutat de Tarragona. La decisió s’ha pres després d’analitzar els informes annexes a l’ordenança esmentada i al considerar que aquesta perjudica als interessos dels col·legiats que tenen el seu domicili fiscal a la mateixa adreça que el seu domicili particular ja que se’ls cobra un import superior al que s’ha establert.

Cal tenir en compte que el canvi de domicili es fruit de la crisi actual que ha portat a molts tècnics de l’edificació a traslladar el seu despatx fins el seu domicili. Des del COAATT es considera que aquest import que es pretén cobrar no s’ajusta al que hauria de ser real i s’espera que les al·legacions presentades es tinguin en compte i el greuge es solucioni. 

 

Participació