​Salou amplia la zona blava amb l'arribada de la temporada turística

Fins al dilluns 30 de setembre, l'horari passarà a ser de 10 h a 14 h i de 17 h a 22 h i s'aplicarà a tot l'estacionament regulat del municipi

per NacióDigital, 4 de juny de 2019 a les 21:14 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Amb l'arribada de l'estiu, Salou ha iniciat el nou horari d'aparcament de zona blava, fins al 30 de setembre inclòs. Aquest estarà en funcionament cada dia des de les 10 a les 14 hores i des de les 17 a les 22 hores, festius inclosos. Pel que fa als pàrquings de Llevant Sud i Nord també modificaran el seu horari de zona blava de dilluns a diumenges, festius inclosos, de 10 a 04 hores.

Els veïns que encara no disposin de la nova targeta d'aparcament de zona blava poden passar a buscar-la per les oficines de l'OAC a la planta baixa de l'Ajuntament de dilluns a divendres de les 8,30 i fins a les 14 h. Les condicions per ser beneficiari de la targeta s'ha de tenir l'impost de circulació del vehicle domiciliat a Salou i al corrent de pagament, així com no tenir sancions de trànsit municipals pendents de pagament. Cal presentar el DNI original del titular del vehicle o autorització signada pel mateix amb fotocòpia del seu DNI i portar la targeta antiga que serà substituïda per una en vigor.


Els ciutadans que disposin de la targeta d'aparcament de resident podran expedir un tiquet per aparcar en zona blava fins a esgotar el crèdit de què disposi, depenent del tipus. Un cop esgotat el saldo, la targeta queda anul·lada. (Vàlida fins al 30 de setembre de 2019).

Hi ha dos tipus de targetes: la de tipus 1 amb 200 hores, per a ciutadans amb l'impost de vehicles i que tingui el seu domicili als carrers tot seguit esmentats i una altra targeta recarregada amb 150 hores per a la resta. Es prega portar les targetes caducades a les oficines de l'OAC per procedir al seu reciclatge.


Un cop passades aquestes dates només restaran actives les zones blaves exclusives de tot l'any i que s'apliquen als carrers Barcelona, Berenguer de Palou, Via Augusta, Via Roma i Ciutat de Reus (a determinades zones) per tractar-se de zones comercials i per la necessitat de generar una major rotació circulatòria.

 

Participació