eleccions municipals 2019

DOCUMENT La carta de comiat de Josep Poblet als ciutadans de Vila-seca

L'alcalde en funcions recorda que ha estat 26 anys al capdavant de la corporació municipal i sis anys com a regidor

per Redacció , 30 de maig de 2019 a les 20:29 |
Josep Poblet, alcalde en funcions de Vila-seca. | Jonathan Oca
L'alcalde en funcions de Vila-seca, Josep Poblet, s'ha acomiadat dels ciutadans a través d'una carta que han rebut a casa. L'històric polític de CDC i PDECat va anunciar que no es presentava a la reelecció després de més de 30 anys en la primera línia de la política. Poblet, en la missiva, explica als vila-secans que durant 26 anys sigut alcalde del municipi i que ara era el moment de deixar pas a noves generacions.

Poblet diu que el seu balanç és "d'agraïment a les moltes persones que m'han acompanyat en els successius governs de la ciutat, donant personalitat als somnis col·lectius i fent realitat aquesta Vila-seca que estimo amb passió i que estimaré sempre".


L'alcalde se sent "honorat" per la confiança rebuda durant aquests anys i apunta que ben aviat s'escollirà el nou alcalde, "serà un moment emotiu i històric, ben nostre" i segueix dient que "en aquell instant, de nou, la paraula més espontània, més directa, la que és al centre de tota la meva vida de servei públic, serà: Gràcies!".

El seu substitut, Pere Segura, va aconseguir vuit regidors el passat 26-M, molt allunyat de les majories aconseguides per Poblet. La segona força va ser Ciutadans amb cinc regidors, seguit de Vila-seca en Comú amb tres, els mateixos que Decidim Vila-seca. El PSC tanca la llista amb dos representats i qui en va quedar fora és el PP.

La carta de comiat de Josep Poblet als ciutadans de Vila-seca by naciodigital on Scribd

 

Participació