eleccions municipals 2019

Cs apel·la al «vot útil» per convertir Tarragona en un «far de llibertat i convivència»

Rubén Viñuales defensa que té el millor equip per governar la ciutat

per Redacció , 24 de maig de 2019 a les 21:37 |
Acte final de campanya de Cs a Tarragona. | Cs Tarragona
Ciutadans ha tancat la campanya com la va començar, demanant que els alcaldies no caiguin a mans dels "separatistes". Aquest divendres, l'acte final de campanya ha comptat amb la participació de la portaveu de Cs al Parlament de Catalunya, Lorena Roldán, qui ha apuntat que "és una emergència que tinguem alcaldes constitucionalistes, alcaldes de Ciutadans i alcaldes com Rubén Viñuales als ajuntaments" perquè "votar al partit socialista a Tarragona i a Catalunya significa votar un govern amb ERC". Això, considera que seria "un chollazo per al separatisme".

L'alcaldable Rubén Viñuales ha assegurat que "després del 26-M Cs ocuparà l'alcaldia d'aquesta ciutat perquè tenim el millor equip per governar Tarragona". I ha destacat algunes de les prioritats com "acabar amb la deixadesa que ha tingut el govern de Ballesteros del patrimoni i potenciar-lo, ja que no és una càrrega sinó una de les virtuts que té aquesta ciutat".


Altres accions que Cs impulsarà, segons Viñuales, seran "reactivar el comerç, reduir el preu dels aparcaments i situar-lo en un màxim de 4 euros o millorar la seguretat".

L'acte també ha tingut com a protagonista el candidat de Cs al Parlament Europeu, Jordi Cañas, qui ha destacat que "el diumenge cada vot serà important per a arribar a l'objectiu de governar aquesta ciutat" i ha afegit que "Cs situa en el centre del debat polític als ciutadans, sense divisions i sense sectarisme".

Cañas ha assenyalat que "des d'Europa veurem com Viñuales converteix Tarragona en un far de llibertat, convivència, respecte i prosperitat".

 
Totes les llistes de les eleccions municipals a Tarragona: noms i cognoms, partits i sigles

 

Participació