eleccions municipals 2019

Nadal demana que aquest 26-M «les urnes s'omplin del vot ple canvi» a Tarragona

El cap de llista de Junts per Tarragona defensa que la ciutat ha de tenir un govern que "es deixi la pell per la seva gent, que es mulli i que s'impliqui"

per Redacció , 24 de maig de 2019 a les 20:55 |
La candidatura de Junts per Tarragona, encapçalada per Dídac Nadal. | Junts per Tarragona
El candidat de Junts per Tarragona a l'alcaldia, Dídac Nadal, tanca la campanya reiterant que la seva candidatura és "la garantia del canvi real a Tarragona". El cap de llista es mostra optimista i afirma que "avui acaba la campanya i passat demà començarà el canvi que Tarragona necessita".

Nadal segueix defensant que la ciutat ha de tenir un govern que "es deixi la pell per la seva gent, que es mulli, que s'impliqui, que treballi i decideixi, un govern amb més sensibilitat i tacte, que acompanyi i doni suport al teixit associatiu, als centenars d'entitats que bateguen, que donen vida a la ciutat".


El candidat ha fet aquestes declaracions en el marc de l'acte final de campanya que ha omplert la Confraria de Pescadors del Serrallo i ha comptat amb una sardinada solidària en favor de l'Associació La Muralla. Abans d'acabar, Nadal ha demanat que aquest 26-M "les urnes s'omplin del vot ple canvi.

 
Totes les llistes de les eleccions municipals a Tarragona: noms i cognoms, partits i sigles

 

Participació