eleccions municipals 2019

Els actes finals de campanya, protagonistes d'aquest divendres

Aquests són els actes previstos a Tarragona

per Redacció, 24 de maig de 2019 a les 08:11 |
La campanya electoral de les eleccions municipals segueixen avui amb nous actes dels diferents partits polítics, que tenen una agenda plena de rodes de premsa, de propostes i de promeses. 

A continuació, hi ha els actes previstos. Anirem ampliant aquesta agenda quan els partits confirmin els seus compromisos:


Divendres, 24 de maig

Junts per Tarragona: Festa final de campanya, sardinada solidària amb parlaments del candidat Dídac Nadal i la participació de tota la candidatura de Junts Per Tarragona (Pèrgola del Serrallo), a les 19 h. ATENCIÓ: En cas de pluja l’acte es traslladarà a l’aparcament de la confraria de pescadors, amb entrada pel Passeig de la Independència, cantonada carrer Gravina.

CUP: . A les 10.30 h roda de premsa cultura a les portes del Teatre Tarragona. A les 20 h, encartellada i a les 23 h, acció final de campanya. 

En Comú Podem Tarragona: Acte de final de campanya que tindrà lloc a les 19 h a la Plaça Corsini. Comptarà amb la presència de la Jèssica Albiach, diputada al Parlament i intervindrà la cap de llista Carla Aguilar Cunill i diversos membres de la candidatura. Hi haurà actuacions musicals. 


PSC: Roda de premsa de la valoració de la campanya de les eleccions municipals. Tindrà lloc a les 11.30 hores, al local de l'Associació de Veíns La Unió - Bloc Perú, al mateix bloc que Radio Sant Pere i Sant Pau. A les 17.30 hores tindrà lloc, acte final de campanya ambun partit de bàsquet 3x3 entre diversos membres de la candidatura i un equip de periodistes al pavelló del Serrallo. 

Cs: Acte de tancament de campanya amb el candidat de Cs al Parlament Europeu, Jordi Cañas, el candidat de Cs a l’alcaldia de Tarragona, Rubén Viñuales, i la diputada i portaveu de Cs al Senat, Lorena Roldán, a l’Antiga Audiència de Tarragona a les 19 h. 

ERC: A les 20.30h, La candidatura de Pau Ricomà celebra una revetlla a la Plaça dels Carros amb L'actuació de Vergüenza Ajena per celebrar amb els veïns del barri, on ERC hi té la seva seu, el final de campanya.

Assemblea per Tarragona: Acte final de campanya, a la sala Genius del Palau de Congressos de Tarragona a les 19 h. 

 

Participació