eleccions municipals 2019

La recepta de Nadal contra la inseguretat: més agents i policia de barri

per Redacció , 19 de maig de 2019 a les 18:21 |
Dídac Nadal, alcaldable de Junts per Tarragona, i altres membres de la llista. | Junts per Tarragona
Dídac Nadal aposta per incrementar el nombre d'agents de la Guàrdia Urbana i crear la policia de barri per combatre la inseguretat a Tarragona. ​El candidat de Junts per Tarragona proposa "impulsar reunions periòdiques entre els cossos de seguretat i el veïnat i instal·lar càmeres de videovigilància a les zones on siguin necessàries".

"L'objectiu principal és elevar la percepció de seguretat a la ciutat", ha assenyalat l'alcaldable que ha manifestat que "Tarragona compta amb molts bons agents però que cal ampliar la plantilla fins a arribar a uns 250 efectius". El cap de llista considera que calen patrullatges a peu a cada zona de la ciutat per generar una relació contínua i de proximitat amb el veïnat i comerciants que "permeti anticipar-se a conflictes i intervenir de forma ràpida i eficaç".


Nadal ha recordat que l'últim estudi de criminalitat del Ministeri de l'Interior "situa Tarragona com la quarta capital amb menys seguretat i també indica que durant l'any passat els actes delictius van incrementar un 9,2% a la ciutat". Davant d'aquesta situació, també ha destacat la seva aposta per "instal·lar càmeres de videovigilància a les zones on siguin necessàries amb previ acord amb el veïnat garantint que els aparells s'acompanyin d'una supervisió que permeti actuar de forma ràpida i eficaç".

 

Participació