eleccions municipals 2019

Pere Segura, disposat a fer oblidar l'hegemonia de Josep Poblet a Vila-seca

Vol escriure un nou capítol en la història política al municipi però inclou a tota la vella guàrdia de l'alcalde en la seva llista electoral

per Jonathan Oca, 19 de maig de 2019 a les 10:21 |
Josep Poblet i Pere Segura, en un acte electoral a PortAventura. | Vila-seca Segura
Pere Segura va aconseguir que 1.500 persones li fessin costat el dia de la seva gran posada a escena en un acte al Centre de Convencions de PortAventura, dijous passat. L'alcaldable de Vila-seca Segura (PDECat-Junts x Catalunya) té el difícil paper de repetir els bons i incontestables resultats del seu predecessor, Josep Poblet. L'encara alcalde de Vila-seca ha estat al capdavant de la corporació municipal des del 1993 i de la Diputació de Tarragona des del 2007.

Segura, regidor de Cultura, Universitat i Excel·lència i president del Patronat Municipal de Turisme té el vistiplau de Poblet, qui està convençut que la gent li farà confiança a les urnes el pròxim 26-M. El candidat espera assolir l'alcaldia amb una llista en la qual "hi ha més dones que homes" i que la formen gent heterogènia, amb sensibilitats diferents, de totes les edats i tots els barris del municipi.


Un dels punts clau, i que espera que sigui un dels pals de paller de la seva candidatura, és el seu programa electoral que s'ha dissenyat després de parlar amb més de 500 veïns de Vila-seca. Les propostes de Segura giren al voltant de vuit eixos clau, vol una ciutat de tots i totes -"amb un bon govern", còmoda, que escolti els problemes i ajudi als qui ho necessitin, amb tots els nivells educatius de qualitat i accessibles a tothom, que visqui la cultura i les tradicions amb totes les generacions, que promogui la salut amb activitats esportives i els seus valors associats, que impulsi l'economia com a base de l'ocupació i el benestar col·lectiu i per últim, una ciutat que sigui segura i amb qualitat de vida.
 

Acte electoral de Vila-seca Segura a PortAventura. Foto: Vila-seca Segura


Segura confia en la vella guàrdia

L'alcaldable està disposat que Vila-seca passi pàgina de Poblet i que se n'escrigui una de nova, que comenci per "Pere Segura" i per fer-ho, però, s'ha envoltat de la vella guàrdia de Poblet. Segura ha inclòs en la seva llista electoral a tots els membres de l'equip de govern actual. Tots els regidors formen part del seu equip, inclòs l'alcalde. L'alcaldable compta amb Manuela Moya (2), Josep Toquero (3), Lucia Teruel (4), Xavier Farriol (6), Àngels Poblet (7), Esmeralda Nuñez (8), Miguel Ángel Almansa (9), Josep Maria Pujals (21), Francisco Almazan (30) i tanca la llista Josep Poblet (31).


Ara bé, el camí de Segura cap a les urnes no està sent fàcil. Alguns rivals l'acusen de poruc i d'amagar-se per no debatre en un acte organitzat. Els caps de llista de Vila-seca en Comú, Mario Téllez, i del PSC, Ivan Navarro, el van reptar a un debat electoral però la resposta va ser negativa. El socialista considera que "qui es nega a participar en cap debat és qui té por, qui no creu en el que suposadament defensa o el que pensa que pot arribar a les urnes sense donar la cara davant la ciutadania".
 
Totes les llistes de les eleccions municipals a Tarragononès: noms i cognoms, partits, sigles i municipis

 

Participació