successos

Dos despreniments d'edificis del barri del Port en dos dies

Aquest matí també s'ha acordonat la zona d'accés a l'Antiga Audiència perquè ha caigut part de la cornisa

per Jonathan Oca, Tarragona, 17 de maig de 2019 a les 19:21 |
El despreniment al carrer de Sant Magí, al barri del Port. | Josep Seuba
Els veïns del barri del Port han vist com en dos dies s'han produït dos despreniments de diferents edificis. Aquest dijous es va produir el primer, al carrer de Sant Magí, just davant del Teatre romà, a tocar de la Sala Zero. Aquest matí, segons han explicat els veïns a NacióTarragona, la zona estava arreglada i ben pintada.

Avui ha estat el cas d'un edifici del carrer Reial, concretament del número 22. Dues dotacions dels Bombers s'han desplaçat fins aquest punt per sanejar la façana. L'avís s'ha rebut cap a les 11.10 h d'aquest mateix divendres. Segons fonts dels Bombers, s'han retirat tots els elements que podien caure i s'ha avisat al propietari de l'immoble. Aquest despreniment, en el qual ha caigut l'arrebossat de la cornisa, no hi ha hagut ferits, però s'ha hagut d'acordonar la zona.

 

L'entrada de l'Antiga Audiència de Tarragona, amb una zona acordonada. Foto: ACN


Per altra banda, també avui l'Antiga Audiència ha estat la protagonista per un despreniment de part de la cornisa de l'edifici públic. Per raons de seguretat, la Guàrdia Urbana també ha acordonat la zona. L'Ajuntament de Tarragona, a través d'un comunicat, ha assegurat que 
aquesta tarda s’habilitarà un accés protegit que permetrà accedir a l’edifici durant aquest cap de setmana, on hi ha previstos diferents actes del festival Tarraco Viva. 
 

 

Participació