cultura

Gemma Nierga presenta a Tarragona el llibre «Tres dies a la presó»

En aquesta obra es recullen les converses entre la periodista i el president d’Òmnium Jordi Cuixart

per Redacció , 16 de maig de 2019 a les 09:05 |
La periodista Gemma Nierga, durant una presentació del llibre. | Òmnium
La sala d’actes del Campus Catalunya de la URV acollirà la presentació del llibre “Tres dies a la presó” de Jordi Cuixart i Gemma Nierga. L'acte arrencarà a les 19 h i l’entrada és gratuïta i està organitzat per Òmnium. 

Per presentar el llibre,  l'acte comptarà amb una conversa entre el vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri de los Rios, i l’autora de l’obra, Gemma Nierga. Un moment únic per conèixer de primera mà com van ser les converses de la periodista amb el president de l’entitat, Jordi Cuixart.


Es tracta del llibre “Tres dies a la presó, un diàleg sense murs”, en què es recullen les converses entre la periodista i el president d’Òmnium Jordi Cuixart. S’hi aborda la trajectòria personal de Cuixart, la convivència a la presó i els fets polítics més rellevants viscuts fins al seu empresonament, i pels quals se li demanen fins a 30 anys de pena. El president reflexiona sobre el seu futur i el seu paper en la lluita per les llibertats civils, la reivindicació dels quals s’ha convertit en el seu principal objectiu.

 

Participació