eleccions municipals 2019: preguntes dels lectors

Aguilar: «Tenim un projecte sòlid construït de forma participativa»

L'alcaldable d'En Comú Podem respon les preguntes fetes pels lectors de NacióTarragoma

per Redacció , Tarragona, 20 de maig de 2019 a les 12:20 |
Laia EsCarla Aguilar, cap de llista d'En Comú Podem Tarragona. | Jonathan Oca
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Dies enrere el diari NacióTarragona va publicar la notícia Candidat, tinc una pregunta per a vostè. La intenció era que els lectors del diari fessin preguntes als diferents candidats i candidates que es presenten el pròxim 26-M a les eleccions municipals de Tarragona. Durant aquest període de temps, n'hem recollit unes quantes i aquestes són les respostes dels alcaldables. En aquest cas, la protagonista és Carla Aguilar, cap de llista d'En Comú Podem Tarragona. 

- No tenen massa experiència en política, almenys en la primera línia. Creuen que poden governar una ciutat només amb il·lusió i amb ganes?


- No només tenim il·lusió i ganes. Hem construït una alternativa a la gestió municipal. Tenim un equip format per persones que coneixen de primera mà les demandes ciutadanes perquè les han treballat des dels moviments socials i entitats. També tenim perfils tècnics que aprofitaran els coneixements acadèmics per incorporar noves formes de gestió municipal. A més, tenim un projecte sòlid construït de forma participativa i presentat al nostre programa.

- Espera millorar els resultats d'ICV en els últims anys aquestes eleccions?


- Esperem uns bons resultats en aquestes eleccions. Som una candidatura que s'ha construït des d'una base molt ampla i que creiem que pot il·lusionar a bona part de la ciutadania.

- Amb qui pactaria per entrar al govern? Amb quins partits no ho faria, i per què?


- No pactaríem amb la dreta. Creiem que hi ha molta gent a Tarragona que va votar socialistes i que ha quedat decebuda al veure que el seu vot ha servit per fer un govern de dretes. La nostra funció és que allò que duem al programa es faci realitat perquè són les necessitats de la ciutadania, així que volem liderar un govern de canvi.

- Què li sembla que Ballesteros no participi en alguns debats electorals?

- Considerem que els debats són un exercici de democràcia i transparència, una forma que la ciutadania conegui millor les nostres propostes. És una responsabilitat política assistir-hi i més en el cas de l'alcalde.

 
Totes les llistes de les eleccions municipals a Tarragona: noms i cognoms, partits, sigles i municipis

 

Participació