eleccions municipals 2019: preguntes dels lectors

Viñuales: «El màxim rival és l'apatia que pateix Tarragona»

L'alcaldable de Cs respon les preguntes fetes pels lectors de NacióTarragona

per Redacció, Tarragona, 24 de maig de 2019 a les 19:17 |
Rubén Viñuales, alcaldable de Cs. | Jonathan Oca
Dies enrere el diari NacióTarragona va publicar la notícia Candidat, tinc una pregunta per a vostè. La intenció era que els lectors del diari fessin preguntes als diferents candidats i candidates que es presenten el pròxim 26-M a les eleccions municipals de Tarragona. Durant aquest període de temps, n'hem recollit unes quantes i aquestes són les respostes dels alcaldables. En aquest cas, tanquem la secció amb l'últim protagonista, que és Rubén Viñuales, cap de llista de Ciutadans. 

- Va començar l'anterior mandat amb quatre regidors i ha acabat amb dos. La sortida del grup municipal d'aquests dos regidors demostra que hi ha una crisi?


- Vàrem començar amb quatre i jo sempre dic el mateix, màxim respecte, que van decidir marxar a no adscrits. La Beatriz va marxar perquè no compartia la dinàmica de treball de l'equip que  i el Pedro va decidir marxar 30 dies abans d'acabar el mandat després de saber que no aniria a la llista. Els hi desitgem la millor de les sorts als dos. 

- La seva llista conté molts tècnics. Considera que pot governar una ciutat sense polítics?

- No entenc massa la pregunta perquè si tu tens una empresa i no sé si posaries al capdavant a un amic teu perquè fa molts anys que el coneixes o perquè et cau bé. I això precisament és el que s'està fent polítca normalment. El meu equip està format per tècnics, gent molt preparada i de la casa i estem mot contents de l'equip i convençuts que Tarragona necessita al capdavant gent que sàpiga del que parla.

- Vostè comparteix cadascun dels punts i comes que defensa Cs i totes les actuacions i declaracions que fan els diferents polítics?


- Miri, on tothom pensa igual vol dir que la gent no pensa. El que no em deixa de sorprendre és que quan jo he discrepat públicament d'alguna opinió ha sigut un escàndol i quan veig a la resta de partits, que ningú discrepa de res, i aquí no passa res. Al final tots pensen igual i aquesta pregunta els hi haurien de fer als altres. 

- Qui és el seu màxim rival en aquestes eleccions?

- No tenim rivals. Nosaltres tenim projecte. Volem explicar què volem fer a la ciutat i el màxim rival és l'apatia que pateix la ciutat i que estem segurs que podem revertir. 

 

Participació