eleccions municipals 2019

ERC vol reconvertir el Banc d'Espanya en un centre cívic i cultural

Pau Ricomà denuncia que el PSC "ha conduït la Rambla Nova cap a una situació deplorable"

per Redacció , 14 de maig de 2019 a les 17:18 |
Pau Ricomà, alcaldable d'ERC a Tarragona (dreta), al costat de dos membres de la llista. | ERC Tarragona
La candidatura encapçalada per Pau Ricomà vol transformar els actuals centres cívics de Tarragona en centres culturals que permetin gaudir de la cultura a tot arreu de la ciutat, "prenent-la com un element de la transformació". En el cas del Banc d'Espanya, Esquerra Tarragona considera que es tracta "d'un espai suficientment gran com per acollir exposicions de gran format, alhora que també permeti desenvolupar activitats organitzades a nivell veïnal".

Ricomà considera que "la Rambla és un aparador importantíssim i, en canvi, el seu estat és deplorable perquè hi ha coques amb nombroses rajoles trencades, els bol·lards instal·lats a l'estiu del 2017 segueixen al mateix lloc". Sobre això, etziba que "el PSC ha conduït la Rambla Nova cap a una situació deplorable".


El candidat a l'alcaldia assegura que el centre vol habitatge però també comerç i relació entre les persones i per això "cal cuidar especialment els espais públics, i encara més els que tenen un especial significat com la Rambla, perquè siguin atractiu". Ricomà  afegeix que "no ens podem permetre tenir una ciutat dònut, buida vida i de Tarragona dinamisme. És imprescindible recuperar la ciutat per a la seva gent i aquest passeig és essencial per fer-la reviure". 

 

Participació