eleccions municipals 2019

Martín aposta per transformar la T-11 en una via urbana per connectar el centre i Ponent

El candidat del PP a l'alcaldia de Tarragona destaca que el projecte aprofitarà els vials laterals existents i també contempla la construcció de voreres, carrils bici, arbrat i passos de vianants regulats per semàfors

per Redacció , 13 de maig de 2019 a les 10:50 |
José Luis Martín, alcaldable del PP Tarragona, acompanyat d'altres membres de la candidatura. | PP Tarragona
El candidat del Partit Popular a l'alcaldia de Tarragona, José Luis Martín, ha presentat aquest diumenge al barri de l'Albada la transformació de la T-11 en via urbana, en un acte amb veïns. Martín ha explicat que "aquesta actuació connectarà els barris d'ambdós costats de l'autovia, cohesionant d'aquesta manera el conjunt de barris de Ponent".

El cap de llista popular ha afegit que "així mateix, la conversió de la T-11 en via urbana suposarà una connexió directa per a vianants des dels barris de Ponent fins a la plaça Europa i el centre de la ciutat, que ara mateix no existeix".


Martín ha assenyalat que "el projecte aprofitarà els vials laterals existents i també contempla la construcció de voreres, carrils bici, arbrat i passos de vianants regulats per semàfors, possibilitant d'aquesta manera la convivència entre vehicles de motor, bicicletes i vianants". Aquesta actuació a la T-11 està pressupostada en uns 3,5 milions d'euros i és un dels quatre projectes essencials del projecte dels populars, amb l'objectiu de transformar Tarragona en una ciutat passejable.
 

 

Participació