eleccions municipals 2019

Martín afronta les municipals amb l'objectiu de treure un bon resultat

L'alcaldable del PP presenta la llista electoral, formada per "un grup excepcional que està preparat per transformar Tarragona", al Pont del Diable

per Redacció , Tarragona , 2 de maig de 2019 a les 08:19 |
La candidatura del PP a Tarragona, amb José Luis Martín al capdavant. | PP Tarragona
El candidat del Partit Popular a l'alcaldia de Tarragona, José Luis Martín, ha presentat aquest dimecres la llista electoral a les properes eleccions municipals del 26 de maig. En un acte al Pont del Diable, l'alcaldable ha explicat que "amb persones de totes les edats i de tots els barris de la ciutat, hem format un grup excepcional que està preparat per transformar Tarragona".

Martín apunta que "donem continuïtat a la llista amb onze persones que ja hi eren l'any 2015 i amb tres dels quatre consellers actuals en els primers llocs de la llista, alhora que apostem també per la renovació".


L'alcaldable assegura que "sortim a les eleccions municipals amb l'objectiu d'aconseguir un gran resultat per poder desenvolupar el nostre projecte de ciutat" i destaca que el programa que defensa, el "Tarragona és una joia", "s'allunya d'actuacions faraòniques i aposta per projectes realistes que transformaran Tarragona en una ciutat passejable, de Ponent a Llevant i de Sant Salvador al mar".

El candidat del PP ha anunciat que "seguirem apostant per la millora i la cura de l'espai públic com fins ara, mentre que també executarem quatre actuacions que convertiran Tarragona en una ciutat agradable per als tarragonins i atractiva per als visitants".

Per cloure, ha reiterat que el turisme serà un dels eixos del projecte del PP, ja que "destinarem més recursos a la gestió i a la promoció turística, que tindran la importància que mereixen". A més, ha explicat que "vincularem a la conselleria de Turisme una gestió professional del nostre Patrimoni Mundial de la Humanitat, per tal de poder generar recursos que reinvertirem en la conservació de la nostra gran joia, el patrimoni".
 

 

Participació