Tarragona

Adjudicat l'estudi de la qualitat de l'espai públic de diferents barris de Tarragona

L'empresa Solucions Geogràfiques SCCL ha aconseguit aquest projecte, que té un pressupost de 13.310 euros amb IVA

per Redacció , 15 d'abril de 2019 a les 14:11 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Tarragona ha adjudicat el contracte consistent en la realització d'un estudi de la qualitat de l'espai públic dels barris del Pilar, Serrallo i Part Baixa de Tarragona a l'empresa Solucions Geogràfiques SCCL, per 13.310,00 € amb IVA. Al concurs s'hi han presentat tres empreses.

El document haurà d'incloure, entre altres aspectes, les dades i conclusions necessàries perquè la conselleria de Territori de l'Ajuntament de Tarragona pugui conèixer i analitzar: la caracterització del sòl residencial de cada àmbit d'estudi; la determinació de la vitalitat i diversitat urbana de cada barri; l'accessibilitat interna i externa; la singularitat de l'espai públic de cadascun dels tres barris; el confort de l'espai públic i la pressió social i física a l'espai públic.


Aquest estudi que haurà d'estar llest en sis mesos i mostrarà la realitat actual dels pisos buits en aquests barris i amb aquestes dades es podrà fer una extrapolació a la resta del municipi.

 

Participació