societat

La URV i la Fundació Repsol entreguen beques per un valor de 95.000 euros

L'objectiu és facilitar la incorporació d'alumnes de secundària a la URV que, per diferents motius, tenen dificultat per a accedir a la universitat

per Redacció, 8 d'abril de 2019 a les 09:50 |
Acte d'entrega de beques de la Fundació Repsol i la URV. | Repsol
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Fundació Repsol i el Consell Social de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona han lliurat les beques convocades per les dues entitats a 19 joves estudiants per al curs 2018-2019. El lliurament va tenir lloc a l'auditori del Centre de Formació del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, i va estar presidit per la consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón; María José Figueras, rectora de la URV, Antonio Calçada, vicepresident de la Fundación Repsol, Joan Pedrerol, president del Consell Social de la URV i Josep Francesc Font, director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona.

Aquest programa de beques té per objecte col·laborar amb la universitat per facilitar l'accés i la permanència en els estudis universitaris a aquells alumnes d'educació secundària que, tenint un bon expedient acadèmic i motivació per emprendre aquests estudis, es troben amb dificultats econòmiques, socials o personals que ho dificulten.


Cada any s'adjudiquen cinc noves beques, dotades amb 5.000 euros cadascuna, i es renova pel mateix import les existents, d'acord amb les bases de la convocatòria d'aquestes. El pressupost total d'aquesta edició ascendeix a 95.000 euros.

Aquest programa de beques suposa per a Fundación Repsol i el Consell Social de la Universitat Rovira i Virgili, una mostra més del seu compromís amb l'educació i amb el desenvolupament de la societat, en particular en els entorns en què la companyia i la universitat tenen presència.

 

 

Participació