port de tarragona

Parcs Químics s'encarregarà de la prevenció i extinció d'incendis del Port de Tarragona

També es farà càrrec de les actuacions per contingències marines accidentals

per Redacció, 7 d'abril de 2019 a les 09:36 |
Imatge d'un simulacre al Port de Tarragona. | Bombers
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Associació Parcs Químics de Seguretat s'encarregarà de la prevenció, control i extinció d'incendis del Port de Tarragona i de les actuacions per contingències marines accidentals a la zona de servei de l'enclavament tarragoní. Així ho van signar el president de l'Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Maria Cruset, i el president de l'associació, Francisco Javier Castillo, aquest divendres. 

Parcs Químics també es farà càrrec de les actuacions per contingències marines accidentals i proporcionarà al port el servei de lluita contra la contaminació marina accidental generada per substàncies potencialment perilloses.


El contracte té una durada de cinc anys i dona continuïtat a la línia de treball que desenvolupa l'Autoritat Portuària, i que incideix en la capacitat de resposta especialitzada davant de les emergències maritimoterrestres que poden produir-se en el recinte portuari, així com davant d'episodis de contaminació marítima.

El servei es farà de manera coordinada amb les diferents administracions amb competències en aquestes matèries, amb equips especialitzats de primera i segona intervenció dins de les funcions recollides en els plans de contingència d'aplicació.

 

Participació