societat

​El servei de cuina del Joan XXIII aporta menús diaris a persones amb necessitats bàsiques

L’Associació Joventut i Vida recull el menjar a les instal·lacions de la cuina de l'hospital

per Redacció , 3 d'abril de 2019 a les 09:29 |
El menjador social de Bonavista | Associació Joventut i Vida
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Des del passat mes de març, l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona aporta menús diaris a persones amb necessitats bàsiques de Tarragona que van al menjador social ubicat al barri tarragoní de Bonavista.

A través de la Unitat d'Hoteleria de la direcció de Serveis Generals del Joan XXIII, en col·laboració amb l'empresa UTE Arcasa-Clece que ofereix el servei d'alimentació a l'hospital, van començar a cedir voluntàriament part dels excedents alimentaris a l'Associació Joventut i Vida per donar suport al menjador social que gestiona aquesta entitat, ubicat al barri de Bonavista.


La col·laboració de l'Hospital Joan XXIII se centra a oferir suport a part dels àpats que es donen diàriament, des de les instal·lacions del mateix menjador, a persones amb necessitats bàsiques de Tarragona, garantint un menú equilibrat i saludable. De dimarts a divendres, l'Associació Joventut i Vida recull a les instal·lacions de la cuina de l'Hospital Joan XXIII els excedents que han quedat de la producció, garantint en tot el procés les condicions higiènic-sanitàries.
 

Recollida de menjar de Joventut i Vida a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Foto: Joventut i vida


Es preveu donar continuïtat al projecte incloent sessions de formació teòric-pràctiques dirigides a les persones voluntàries que ajuden al menjador social de Bonavista per capacitar-les en conceptes d'higiene i manipulació d'aliments, i també diversos tallers dirigits als usuaris sobre alimentació saludable, sostenible i econòmica. La cuina del Joan XXIII produeix diàriament més de 1.500 àpats. 

 

Participació