eleccions municipals 2019

Vedrina guanya protagonisme al PP i Rodríguez deixarà l'Ajuntament

El PP ha començat a perfilar l'equip amb el qual concorrerà a les eleccions muncipals i ja es coneixen els vuit primers llocs de la llista

per Redacció , 24 de març de 2019 a les 09:36 |
Elisa Vedrina, quan va ser nomenada consellera d'Esports. | Aj. de Tarragona
El Partit Popular està acabant d'enllestir la llista amb la qual concorrerà a les eleccions municipals del 2019. El cap de llista serà José Luis Martín, confirmat des de fa temps. El nou líder del PP té la tasca d'igualar els resultats que el partit ha aconseguit amb l'actual president del PP català, Alejandro Fernández. Per intentar fer-ho, ha configurat un equip que aposta per la continuïtat i que també conté noves incorporacions.

L'aposta dels populars és l'actual consellera d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, Elisa Vedrina, qui ha passat del 9 -a les llistes del 2015- al número dos, segons explica el Diari de Tarragona. Aquest salt ve facilitat per la sortida del consistori de la consellera de Turisme, Inmaculada Rodríguez, qui deixarà l'Ajuntament per motius laborals.


El número tres serà per al regidor de Mobilitat i Protecció Civil, Josep Acero, qui també és ca de llista del PP per anar al Senat.

El quatre l'ocuparà l'assessora del grup municipal, Cristina Campos i el cinquè lloc de la candidatura és per a Jaume Climent, coordinador local de Societat Civil Catalana (SCC) a Tarragona.

El sis és per a Alba Chacón, graduada superior en tècnica d'educació infantil i filla del president de l'Associació de Veins L'Albada. El set l'ocuparà Esteban Hernández, metge adjunt del servei d'angiologia i cirurgia vascular de l'Hospital Joan XXIII, i en el vuit, Marta Maymus, Llicenciada en Psicologia i cap d'unitat de Formació Ocupacional del Departament de Recursos Humans de la Diputació de Tarragona.

 

Participació