eleccions municipals 2019

Teresa Pallarès torna a la política local però al costat de Pellicer

L'exsubdelegada del govern espanyol amb el PSC és la número tres de la candidatura de Junts per Reus

per Redacció , Reus, 18 de març de 2019 a les 20:11 |
Teresa Pallarès vol tornar a la política local però no ho farà amb el partit amb el qual va governar. L'expresidenta de l'AEQT (Associació Empresarial Química de Tarragona), i actual diputada al Parlament de Catalunya amb Junts x Catalunya, ha estat presentada aquesta tarda com a integrant de la llista electoral de Carles Pellicer, actual alcalde de Reus i alcaldable de Junts per Reus.

Pallarès ha assegurat des de la plaça del Castell de la ciutat que treballarà per construir una societat innovadora, al costat de Pellicer i de la resta dels regidors. En la seva presentació també ha deixat clara la seva posició respecte a l'encaix de Catalunya a Espanya, afirma que és "inviable".


Pellicer ha dit que "no és ella qui ha canviat d'idees, sinó que és el PSC qui ho ha fet" i qui s'ha posat al costat de la dreta espanyola. El candidat ha reiterat que Pallarès ha estat "fidel" als seus principis i que "ha fet l'evolució que han fet moltes persones", que és passar-se al costat dels partits que defensen els drets socials, humans i polítics i el dret a decidir del poble català.

Del PSC a Junts x Reus

Pallarès va militar al PSC fins al 2012. Va ser delegada territorial de la Generalitat de Turisme entre el 2006 i el 2007 i va liderar la delegació d'Economia, Finances i Energia en el període 2007-2008. L'any 2008, va dimitir com a regidora de Promoció de Ciutat, Turisme i Comerç a l'Ajuntament de Reus (2003-2008) per fer-se càrrec de la representació del govern espanyol a Tarragona. La reusenca va ser la subdelegada del govern espanyol a Tarragona del 2008 al 2011, mentre governava Zapatero.

És diputada al Parlament de Catalunya des del 2017 per Junts per Catalunya, quan es va presentar com a segona per Tarragona, només per darrere d'Eusebi Campdepadrós.

 

 

Participació