eleccions municipals 2019

Ferrando «desestima» anar a la llista electoral de Ballesteros per a les municipals

La consellera de Comerç a l'Ajuntament de Tarragona assegura que és per motius "exclusivament" personals

per Jonathan Oca, Tarragona , 14 de març de 2019 a les 13:32 |
Josep Fèlix Ballesteros i Elvira Ferrando, en una roda de premsa aquest dijous | Jonathan Oca
Elvira Ferrando no es presentarà a les eleccions municipals "per fer un stop" en la seva vida. L'actual consellera de Comerç ha informat aquest dijous que "he de desestimar" l'oferiment de l'alcalde e Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros de formar part del seu equip per revalidar l'alcaldia.

En una roda de premsa, convocada d'urgència, ha explicat la seva difícil decisió. La consellera ha comptat amb el suport del mateix alcalde, qui ha volgut agrair la seva tasca. Ferrando ha assegurat que la decisió "és exclusivament personal" i ha manifestat que "el temps és més or que mai" i ara vol dedicar-se a altres aspectes de la vida. Les travesses, però, reflectien que Ferrando quedava fora de la llista electoral.


Ferrando ha encapçalat el trasllat dels paradistes a la plaça Corsini, el Mercat Central, l'Impuls per la zona comercial per acollir els creueristes, el rellotge carilló i ha promogut accions conjuntes amb Reus.

Ballesteros l'ha descrit com "la millor regidora que podia tenir" en el seu equip de govern El batlle ha assegurat que "lamenta la seva marxa" i que passarà a la història pel Mercat Central i "la cirereta del pastís" que va ser el rellotge carilló.

 

Participació