tecnologia i aprenentatge

​«The Art of Reading», un joc per aprendre anglès de manera amena

Es tracta d'una aplicació mòbil fruit d'un projecte Erasmus+ coordinat per la URV

per Redacció , 13 de març de 2019 a les 18:39 |

Unir l’aprenentatge de l’anglès i el joc en una aplicació és el que ha fet el projecte europeu Strategies App (StratApp) – The Art of Reading, una aplicació mòbil per motivar els estudiants universitaris a millorar la seva comprensió lectora de l’anglès. L’aplicació promou que, de forma divertida i distesa, l’estudiant guanyi nou vocabulari, acceleri i millori la comprensió lectora en textos acadèmics i demostri habilitat en les respostes mentre juga.


El funcionament de l’aplicació és molt senzill. Un cop registrat, el jugador inicia una primera prova que el situarà al nivell corresponent (B1 o B2). A partir d’aquí, s’aniran superant minijocs i col·leccionant insígnies fins acabar completant el joc sencer. L’objectiu és que, una vegada finalitzat el joc, l’estudiant s’hagi impregnat de les estratègies necessàries per convertir-se en un lector eficient en llengua anglesa.

Els textos i activitats disponibles a l’aplicació han estat dissenyats per professorat de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). L’aplicació està disponible per a la seva descàrrega per a sistemes iOS i Android.  

 

Participació