Tarragona

Quan Ballesteros i el seu «community manager» no es posen d'acord

L'alcalde va afirmar davant dels mitjans de comunicació que no coneixia el projecte de Ten Brinke però a través de les xarxes en donava tots els detalls

per Redacció , 14 de març de 2019 a les 08:23 |
L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros | Adrià Costa
L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va celebrar la inversió de la companyia holandesa Ten Brinke al Pla Parcial 10 (PP-10). El batlle va destacar davant dels mitjans que, tot i que no coneix què hi volen fer, és una bona notícia per la ciutat i per als barris de Ponent.

El socialista es va negar a parlar d'un possible centre comercial o d'una gran àrea comercial en aquest espai però sí que va manifestar que a companyia holandesa no ha invertit aquest "condicionada al fet que hi hagi la llicència comercial" i per tant, és com una assegurança que, encara que no tirés endavant un presumpte projecte comercial, la urbanització estaria garantida.


Per altra banda, mentre Ballesteros, en persona, no parlava del projecte, el seu community manager en donava tots els detalls a través de les xarxes. Aquest és el missatge del perfil de l'alcalde:
 

 

Participació