1 de 10
xarxa ferroviària

La cimera pel desmantellament de la línia del ferrocarril de la costa serà al març

Damià Calvet va destacar que es reuniran els ajuntaments de Salou i Cambrils, Foment, Adif i la Generalitat per encarar aquesta acció que s'ha de portar a terme

per Jonathan Oca / ACN, 23 de febrer de 2019 a les 09:45 |
La cimera per a solucionar situació de les xarxa ferroviària que creua els municipis de Cambrils i Salou tindrà lloc el mes vinent. El conseller de Territori, Damià Calvet, va avançar que hi hauria la trobada entre els ajuntaments dels municipis costaners, Foment, Adif i la Generalitat per tractar aquest tema.

Calvet va exposar que cal posar fil a l'agulla a la integració de la línia del ferrocarril i la implantació d’un servei de tren tramvia que ha d'unir diversos municipis tarragonins però que s'haurà d'articular en dues fases. En la primera s'abordaria la retirada el desmantellament de la via i ja en la segona, la implantació del tren tram.


El mateix conseller va manifestar aquest divendres que des de la Generalitat reclamen a Foment que executi la resta de projectes inclosos en el pacte pel mapa ferroviari, com són l’estació central intermodal al sud de l’aeroport de Reus i la reactivació de la línia Reus-Roda, que ha d’evitar el pas de trens de mercaderies per la costa.

 

Participació