ensenyament

Bargalló es compromet a elaborar un document comú de planificació del futur educatiu de Tarragona

El conseller d'Educació ha visitat l'Ajuntament aquest dimarts al matí

per Redacció , 12 de febrer de 2019 a les 17:11 |
Visita del conseller Josep Bargalló a l'Ajuntament de Tarragona | Aj. de Tarragona
El conseller d'Educació ha visitat l'Ajuntament de Tarragona aquest dimarts al matí. Josep Bargalló ha manifestat el compromís del departament a elaborar un "document comú de planificació del futur educatiu de Tarragona per comprometre'ns els uns i els altres en totes les actuacions que hem de fer".

Tal com ha exposat Bargalló, "el primer compromís és posar totes les necessitats damunt la taula i comprometre'ns a resoldre-les totes en un període de quatre anys, amb les inversions necessàries i equitatives per part de les dues administracions". En aquest sentit, ha detallat que el parc educatiu de Tarragona necessita, per un cantó, d'un manteniment constant, i per l'altre, d'obres de millora i de reforma que "van més enllà del manteniment constant, que en aquest cas se n'ocupa el Departament d'Educació".


El conseller ha explicat que durant la reunió s'ha parlat també sobre "les noves infraestructures necessàries a la ciutat", com són l'Institut Escola de l'Arrabassada, l'Escola Ponent i l'Institut Tarragona. I, en tercer lloc, que s'ha tractat sobre el pla educatiu d'entorn de la ciutat i la relació entre l'escola i l'institut i la comunitat. "És una relació doble, per la qual nosaltres demanem a l'Ajuntament que ens ajudi a què la comunitat s'impliqui en les escoles i instituts i nosaltres oferim a l'Ajuntament que les escoles i instituts s'obrin a la comunitat", ha declarat. "Per tant, des del Govern, la satisfacció de l'entesa amb l'ajuntament, de poder planificar el futur educatiu de la ciutat de forma ordenada, de manera lògica i compromesa entre les dues institucions", ha conclòs Bargalló.

 

Participació