xarxes

Ballesteros i Floria donen el vistiplau perquè Boada sigui pregoner de Santa Tecla

La consellera de Cultura, Patrimoni i Festes ha fet una piulada dient que ho proposaran formalment

per Redacció , 10 de gener de 2019 a les 16:14 |
Eduard Boada | Jonathan Oca
L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i la consellera de Cultura, Patrimoni i Festes de l'Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria, aposten també perquè Eduard Boada sigui el pregoner de les festes de Santa Tecla d'enguany.

A través d'una piulada, la consellera ha destacat que tot i que no s'ha decidit mai tan aviat el pregoner, Ballesteros i ella mateixa "pensem que Eduard Boada serà un gran pregoner. Ens sembla una magnífica proposta que recollim i fem nostra. Ho proposarem formalment".

 
Aquesta notícia arriba després que s'hagi  engegat una campanya a través de Twitter sota el hastag #BoadaPregoner perquè fos així.  Aquesta iniciativa, la qual s'ha fet arribat al consistori, ha obtingut la resposta del compte oficial de l'Ajuntament.
 
El temple dels entrepans, Casa Boada, va tancar provisionalment per "reparacions al seu propietari" com va anunciar l'abril passat però ara la decisió ja és ferma i definitiva. Així ens ho explicava Eduard Boada en una entrevista a NacióTarragona, on afirmava que "m'he fet un tip de plorar, abans el bar estava ple de gent i ara de records". 


Aquests són algunes de les piulades que demanen que Boada sigui el pregoner de la festa major de la ciutat:
   
 

 

Participació