successos

Pagar per visitar el Pont del Diable, una de les propostes per evitar el vandalisme

L'empresa Limonium, que és l'encarregada de la gestió de la finca del parc eco-històric, destaquen que cal invertir en seguretat i vigilància

per Redacció , 7 de gener de 2019 a les 19:25 |
Una de les pintades que hi ha al Pont del Diable | Tarragona Ràdio
Els gestors del parc eco-històric on hi ha el Pont del Diable proposen que es faci pagar per visitar el monument històric i així evitar actes vandàlics com el de les pintades que van aparèixer a principis d'any. Sebastiano Alba, un dels responsables de l'empresa Limonium que és l'encarregada de la gestió de la finca, ha explicat a Tarragona Ràdio que es tractaria d'un preu "simbòlic", entre 3 i 5 euros. L'entrada, però, no sempre s'hauria de pagar, ja que en festes senyalades s'hi podria accedir de franc.

Alba apunta que amb aquests diners es podrien invertir en vigilància i seguretat del monument romà i també de l'aparcament, on es podrien establir uns horaris per obrir i tancar portes. Sobre això, considera que cal replantejar-se l'actual model de gestió de l'espai. Segons l'empresa Limonium, durant el 2018, més de 50.000 persones van passar pel parc eco-històric.


A més, també assegura que han posat a disposició de la Fiscalia tota la informació sobre els grafits a l'aqüeducte, ja que la Secció de Medi Ambient té previst obrir diligències per aquest fet.

 

Participació