1 de 10

El PP de TGN dedica al seu fundador el Seminari d'Estudis Europeus

A l'acte participaran el secretari de relacions internacionals del partit i dos eurodiputats entre d'altres

per Tarragona Diari, 25 de novembre de 2013 a les 13:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de novembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Segons el president del PP de Tarragona i coordinador del seminari, Alejandro Fernández, ha explicat que la inteció d'aquest acte és «homenatjar una de les figures més importants del nostre partit a nivell europeu i per posar damunt de la taula els debats europeus més rellevants dins de la política espanyolal».
 

Fernández ha volgut recordar la figura de Fabra, «que va fundar el Partit Popular de Tarragona, va ser Diputat i Eurodiputat, i va arribar a ser President del Tribunal de Comptes de la Unió Europea, pel que estem parlant d’una de les persones amb un dels màxims càrrecs a les institucions europees».  
 
En aquesta primera edició del seminari, que vol ser de caràcter anual, es debatrà «una qüestió d’absoluta actualitat, com és Europa i el procés separatista de Catalunya, i en el qual participaran algunes de les persones més rellevants del Partit Popular i del Govern, que es van oferir des del primer moment per participar-hi», anuncia Fernández.
 
L’acte inclourà una taula rodona on participaran el secretari de relacions internacionals del Partit Popular, José Ramón García Hernández, i els eurodiputats Santiago Fisas i Salvador Garriga, i que serà moderada per l’ex-portaveu adjunt a la Comissió d’Exteriors del Congrés, Francesc Ricomà.
 
La cloenda del Seminari anirà a càrrec del coordinador Alejandro Fernández, i del secretari d’estat per la Unió Europea, Íñigo Méndez de Vigo. Prèviament es farà un recordatori a la figura de Juan Manuel Fabra, que anirà a càrrec del diputat al Parlament, Rafael Luna.


Recordem que les eleccions al Parlament europeu es duran a terme el mes de maig de l'any vinent.
Participació