procés català

Els Mossos acordonen la comissaria de Joan XXIII per una concentració silenciosa

S'ha fet una crida a través de les xarxes socials per anar a protestar per les càrregues a Girona i Terrassa

per Jonathan Oca, 7 de desembre de 2018 a les 10:55 |

Protesta silenciosa a les portes de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Tarragona Foto: Anna R.


Els Mossos d'Esquadra estan acordonant la comissaria que hi ha al carrer del Doctor Mallafré, davant de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Agents de la policia catalana custodien les dependències policials davant la convocatòria d'una concentració per rebutjar les càrregues policials dels agents de la BRIMO ahir a Girona i Terrassa contra els assistents a manifestacions antifeixistes.


La crida es va fer a través de les xarxes socials i els impulsors de la convocatòria són els membres de la campanya " Silenci contra la repressió, per la llibertat. Rebel·leu-vos contra la injustícia", que és una crida a policies, jutges i advocats perquè "trenquin el seu silenci i es rebel·lin, protestant per les mesures provisionals, qualificacions delictives i atestats policials, que vulneren els més elementals principis del Dret Penal i Processal", segons els organitzadors.
 
Una cinquantena de persones s'han concentrat a les portes de la comissaria, darrere de la cinta que l'acordonava , per protestar amb el seu habitual silenci i mostrant pancartes contra la repressió i amb missatges que rebutgen les actuacions policials contra "el poble".

 

 

Participació