política

Ricomà carrega contra Ballesteros i la seva posició amb el Palau d’Esports: «És pur electoralisme»

El republicà lamenta l'actitud irresponsable del socialista en aquest cas

per Redacció , 5 de desembre de 2018 a les 21:00 |
L'interior del Palau d'Esports de Tarragona, durant la celebració dels Jocs Mediterranis | Jonathan Oca
El portaveu d'ERC a Tarragona, Pau Ricomà, denuncia que la postura de l'alcalde de no voler assumir la gestió del Palau d'Esports de l'Anella Mediterrània és pur electoralisme i demostra la seva incapacitat de gestió. El republicà etziba que "a dia d'avui el govern del PSC no tingui tancada la fórmula per gestionar-lo demostra un cop més la manca de previsió, la improvisació constant i la incapacitat de planificació de Ballesteros".

Ricomà recorda que el PP va signar un preacord per assumir la gestió del Palau d'Esports i es demana "per què ara l'alcalde el rebutja?". En aquest sentit, el portaveu d'ERC manifesta que "no s'entén, desautoritza membres del seu govern en una maniobra que és pur electoralisme del senyor Ballesteros". Lamenta l'actitud irresponsable del socialista i assegura que "l'alcalde està eludint la seva responsabilitat amb la gestió d'un espai que des del primer dia se sabia que havia de ser de gestió municipal".


El líder dels republicans recorda que Ballesteros va concloure el plenari extraordinari dels Jocs a l'octubre, anunciant una gran proposta per buscar el consens dels partits, que era crear una comissió per estudiar les fórmules de gestió de l'Anella. "Generosament tots els grups ens vam oferir per treballar plegats, però Ballesteros no ha fet ni el mínim moviment per solucionar aquest tema" i recorda que ja ha passat dos mesos i "no ha convocat ningú. Ballesteros ens va oferir de nou un brindis al sol".

 

Participació