nadal 2018

Arriba el Nadal a Vila-seca amb l'encesa de llums

​Els nuclis de la Pineda i de la Plana estrenen un nou enllumenat

per Redacció , 5 de desembre de 2018 a les 20:17 |
Encesa de llums de Nadal a la Pineda, a Vila-seca | Aj. de Vila-seca
El Nadal ja ha arribat a Vila-seca amb l'encesa del tradicional enllumenat pels diversos carrers i places dels tres nuclis de població, com són la Pineda, la Plana i Vila-seca. Seguint la tradició d'efectuar l'encesa oficial en un barri diferent cada any, aquesta tarda l'ha protagonitzat  el nucli de la Pineda, concretament el parc del Pinar de Perruquet.

La gran novetat és l'estrena d'enllumenat al nucli de la Pineda i a la Plana, on s'han encès un total de 1.250 metres quadrats de garlandes, més d'una trentena de xarxes il·luminades amb LED, diverses lletres en 3D, dos arbres cònics de gran alçada revestits amb petites bombetes de led blanc i diversos motius que es fixaran als fanals.


A més, a Vila-seca, tal com s'ha fet en els darrers anys, més de 400 motius nadalencs de fil lluminós amb microlàmpades de baix consum acompanyaran els tradicionals arbres ecològics que s'instal·len al pati de l'Esplai Sant Esteve i a la plaça de l'Església de Vila-seca.

L'encesa de l'enllumenat, protagonitzada per nenes i nens del barri, ha estat presidida per membres de l'Ajuntament i pels representants de les entitats veïnals i dels comerciants.

 

Participació