pressupostos 2019

Cs aplana el camí dels pressupostos i donarà suport als comptes de Pau Pérez

Inclouen una inversió de 8 milions d’euros en 4 anys per un Pla de Via Pública que es destinarà a millores als barris i al centre de la ciutat

per Redacció , 5 de desembre de 2018 a les 11:30 |
El portaveu de Cs, Rubén Viñuales, i l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, aquest matí | Aj. de Tarragona
El grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Tarragona ha manifestat el seu suport als pressupostos municipals. Els comptes Pau Pérez, conseller de Serveis Centrals, Economia i Hisenda, inclouen, entre d’altres, una inversió de 8 milions d’euros en 4 anys per un Pla de Via Pública que es destinarà a millores als barris i al centre de la ciutat.

El portaveu de Cs, Rubén Viñuales, i l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, han tancat aquest acord aquest dimecres. El batlle espera que la resta de grups municipals també donin suport als pressupostos," ja que aquesta inversió  -als barris i al centre- també ha estat reiteradament demandada per tots”.


Viñuales  celebra que "el pla de xoc de barris és una realitat i no una falsa Quimera", ja que "no estarà subjecte a la venda de patrimoni". A més, ha destacat que "aquest pla d'inversió de Via Pública té com a objectiu dur a terme accions de micro urbanisme en tots els barris de Tarragona i al centre" i que "es tracta de petites millores de via pública que milloraran la qualitat de vida diària dels ciutadans".

 

 

Participació