conflicte laboral

L'acomiadament de 25 funcionaris interins del MHT arriba al Síndic de Greuges

Els extreballadors consideren que és improcedent i esperen recuperar la seva feina

per Jonathan Oca , Tarragona , 9 de novembre de 2018 a les 20:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de novembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El cas dels 25 funcionaris interins acomiadats del Museu d'Història de Tarragona (MHT) ha arribat al Síndic de Greuges. Aquest dijous, els afectats que consideren que el seu acomiadament és "improcedent" i per tant, "il·legal", van explicar al defensor del ciutadà i van entregar un document precís, de cinc pàgines, a través del qual exposen el seu cas.

El portaveu dels treballadors acomiadats, César Pociña, ha explicat a NacióTarragona que les primeres impressions van ser bones i que semblava que la representant del Síndic "estava força d'acord" amb el que deien. Per tot plegat, espera que doni alguna resposta ben aviat, per desencallar la situació i poder recuperar la seva feina.


Els extreballadors van presentar un recurs de reposició a l'Ajuntament de Tarragona, després que la reunió del 24 d'octubre amb la consellera de Recursos Humans, Ivana Martínez, ha fos "nefasta" perquè el consistori es defensa amb un informe del secretari municipal, on assegura que no hi ha cap irregularitat en el seu acomiadament.

Els afectats esperen, amb poca fe, que el consistori reaccioni i així evitar que el cas arribi als jutjats. Ara bé, en cas que no es pronunciï i opti pel silenci administratiu, arribaran fins al final.

 

Participació