política

Jaume López ja és nou regidor de la CUP a Tarragona

Substitueix Jordi Martí en el càrrec

per Jonathan Oca, Tarragona , 9 de novembre de 2018 a les 13:12 |
Jaume López, nou regidor de la CUP a Tarragona | Aj. de Tarragona
Jaume López ja és nou regidor de la CUP. Aquest divendres ha pres possessió del càrrec i farà tàndem amb la portaveu del grup municipal, Laia Estrada. El nou regidor ha acceptat “les lleis vigents per imperatiu legal” i ha assegurat que treballarà per aconseguir "el benestar, la igualtat i la defensa dels drets socials i polítics de la gent de Tarragona”.

López s'ha estrenat com a representant dels ciutadans en un ple on l'augment del sou dels funcionaris municipals n'era la protagonista. 

 
El nou regidor és un activista reconegut a la ciutat sobretot per defensar l'escola pública, té 62 anys, és nascut al Marroc, va viure a Madrid i fa 40 anys que viu a Tarragona. Ocupava el setè lloc de la llista electoral de la CUP i ha estat l'escollit per les renúncies dels seus predecessors i també perquè l'assemblea local ha considerat que era el candidat "idoni" per entrar i treballar amb Estrada fins a finals del mandat.

Ha arribat per ocupar la vacant que ha deixat Jordi Martí, que per incompatibilitats, per motius laborals, no podia seguir en el càrrec. 


 

 

Participació